HTML

Erkölcs? Etika? Érték?

Hiszem, hogy vannak törvényeken felüli emberi értékek, amik kell, hogy vezéreljék a mindennapjainkat. Nincs rá jó szó, hívhatjuk etikának, erkölcsnek, értékeknek. Sajnos azonban embertársaink nagy része a sas magasságáról igyekszik tenni erre. Legyen itt pellengérre állítva minden olyan dolog, ami bosszant engem, és a környezetem, és kapjon tiszteletet az, ami motivál és példát mutat.

Friss topikok

Linkblog

Van Isten, de ez egy motorosnak kevés...

2008.06.06. 14:09 KRi

No ma először beszéltem emberünkkel a baleset óta. Felhívott ugyanis. Hitelt akar felvenni, sokat, no meg pizzériát nyitni, az ő képességeivel. Ja és már újra motoron ül...

Bassza meg a jó kurva életet bazzmeg. Hihetetlen abnormális és beteg, és tele a faszom. Miért kell ezekről tudnom. Nem érdekel más faszsága, és a második értelmetlen házassága után, már a temetésén nem akarok ott lenni. Ennyi. Kapu becsukódott. Ebből a Dallasból kiszálltam, nem kívánok több részt végignézni. Köszönöm. Annyi, de annyi kibaszott sok energiámba került az elmúlt évben és SEMMI, de SEMMI értelme nem volt. Sírok...bázzmeg sírok...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://etika.blog.hu/api/trackback/id/tr38506774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ignacio da Silva 2008.06.16. 00:50:52

Vannak emberek akik ha gödörbe kerülnek, lépcsőfokokat vágnak bele és szépen kimásznak belőle. Más még mélyebbre ássa magát benne.
Szintén vannak emberek akiknek "arannyá" válik minden a keze között - másnak pedig szarrá.
Vannak született nyertesek, és született igazi looserek.
Ennek a három ellentétpárnak az elemeiből mindenki válassza ki a történet kapcsán azt/azokat, ami a sztori kapcsán az eszébe jut.

Jigsaw · http://www.kollectablekaos.com.au/images/Saw-Puppet-Talking.jpg 2008.06.20. 20:40:13

Bill: Rólad nekem a métrix helyett a fűrész jut az eszembe, ahol áldozat lehetnél és valamilyen motoroscsapda vendége.
süti beállítások módosítása